Samfundsfag
0   766

Tag til fremtiden med DR Skole

Tager du på Roskilde Festival som 65-årig, og bliver du ved med at arbejde, til du bliver 100 år? Det kan være nogle af de spørgsmål, eleverne skal undersøge i det nye DR Skole-tema »Når jeg bliver gammel«.

Her kan eleverne blandt andet forme deres eget fremtidsscenarie, der viser, hvordan livet og samfundet ser ud om 50 år. Temaet er baseret på klip fra Danmarks Radios arkiver om at være gammel gennem tiden og om fremtidige tendenser.

»Når jeg bliver gammel« er udarbejdet med udgangspunkt i Fælles Mål for samfundsfag og historie og berører emner og begreber som velfærdsstatens udvikling, statistik, identitet, levevis og livsfaser.

Find temaet på: dr.dk/gammel

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.382 andre er allerede tilmeldt