Anmeldelse Matematik
0   347

Matematik i læreruddannelsen

Matematik i læreruddannelsen

Fakta


Titel
Matematik i læreruddannelsen

Pris
180 kroner

Sider
148 sider

Serie
Læreruddannelsen i fokus

Type
Bog

Forlag
Kroghs Forlag

I virkeligheden er matematikfaget flere forskellige typer af fag afhængig af sammenhængen, matematikken skal bruges i. På læreruddannelsen kunne man kalde faget matematikundervisning, og som sådan indeholder det mere end det rent matematikfaglige, nemlig hele den didaktiske og pædagogiske tænkning, der også har med matematikundervisning at gøre, når man skal planlægge, udføre og evaluere sin undervisning. Hans Jørgen Beck redegør på inspirerende vis for dette og nævner nogle vigtige aspekter ved den nye uddannelse.

Artiklen fortsætter under banneret

Artiklerne giver et godt billede af, hvor meget ud over det matematikfaglige man som lærer skal have fod på for at kunne give en kvalificeret undervisning i matematik, og her kan lærerstuderende hente sig et første overblik inden et eventuelt første valg af linjefag.

Matematikdidaktiske refleksioner af Peter Weng og Michael Wahl Andersen går man ikke fejl af. Læs bogen og bliv inspireret til at gøre din matematikundervisning endnu bedre. Og suppler ved at læse mere i nogle af de nye matematikbøger, der udkommer til brug for faget på seminariet.

En god, overkommelig og læseværdig samling af artikler.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.034 andre er allerede tilmeldt