Anmeldelse Tysk
0   243

Rund um

Fakta


Titel
Rund um

Forfatter
Tanja Jesing, Annette Smidt Jørgensen

Pris
1.875 kroner

Type
Diverse

Forlag
Alinea

Udgivelsen fokuserer på at tilgodese tilstedeværelsen af de mange intelligenser i elevgruppen. Materialet må betragtes som supplerende. "Rund um" henvender sig primært til elever, der skal tilegne sig deres første viden om tysk. 

Artiklen fortsætter under banneret

Materialet leveres i en praktisk kasse med et indbydende indhold af blandt andet opgavekort, ordkort, spilleplader, terninger, en cd og en uundværlig lærervejledning. Der arbejdes med sproget inden for temaerne årstider, skole, fritid og mad. Tilgangen til emnerne er differentieret og varieret. Der lægges op til en aktiv proces, der uden tvivl vil fungere bedst ved at gøre brug af en bred tidsramme.

Ved lærerens hjælp styrkes elevernes selvstændighed gennem de foreslåede aktiviteter. Sproget fremstår meningsfyldt fra starten, og det giver en oplevelse af, at indsatsen kan bruges til noget reelt, nemlig kommunikation.

Lærervejledningen indeholder en god introduktion til tænkningen bag arbejdet. Desuden forefindes her overskuelige oversigter over hovedopgaver inden for de angivne temaer, diverse kopiforlæg, en cd samt tilhørende tekster og desuden kontrolark i relation til stillede opgaver.

Det pædagogiske sigte er rettet mod aktivt at tage hensyn til de mange intelligenser ved anvendelse af en indholdsrig og kreativ værkstedsundervisning. Lykkes det? Jeg vil mene ja. Det er en god inspiration til en undervisning, hvor eleverne får tilgodeset deres nysgerrighed i mødet med et nyt sprog. "Rund um" er en tydelig medspiller i denne proces.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
877 andre er allerede tilmeldt