Anmeldelse Historie
0   205

www.HistorieWeb.dk

www.HistorieWeb.dk

Fakta


Titel
www.HistorieWeb.dk

Type
Internet

Forlag
Ukendt forlag

Et nyt site, der sætter fokus på historieundervisning, har set dagens lys. Det er sitets hensigt at bringe nyheder, debat og undervisningseksempler og opgaver beregnet til grundskolernes historieundervisning.

Artiklen fortsætter under banneret

Layoutet er særdeles brugervenligt og overskueligt. Artiklerne placeres i tre kategorier: opinion, grundskole og læreruddannelse. Der er i øjeblikket ikke så meget at hente, men går man ind på sitet, præsenteres man for en række personer, der udgør sitets bagland. Webredaktør er lektor ved Zahles Seminarium Sten Larsen. Det øvrige bagland består af en række særdeles kompetente personer, hvoraf mange er kendt fra den fagdidaktiske debat.  Hvis disse personer kommer til tasterne, kan det blive en meget spændende nyskabelse.

De traditionelle medier, dagspressen og radio, har ikke været særlig villige til at bringe artikler om historiefagets stilling, og i de tilfælde, hvor man har gjort det, har det været med en udpræget national konservativ tendens. Derfor er ethvert initiativ til en mere nuanceret debat om faget velkomment. Her kan HistorieWeb.dk bidrage. Der er således også oprettet en gruppe på Facebook, hvor alle med en profil kan lægge kommentarer, stille spørgsmål, rejse debat og så videre.

Som sagt er der i øjeblikket ikke så meget indhold. Derfor må en anmeldelse nøjes med at fokusere på ide og layout. Her er der grund til at ønske initiativtagerne tillykke med projektet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
6.650 andre er allerede tilmeldt