Anmeldelse Matematik
0   296

Matematik-tak 6. klasse

Matematik-tak 6. klasse

Fakta


Titel
Matematik-tak 6. klasse

Forfatter
Jonna Høegh, Else Merete Benedict-Møller, Carsten Andersen, Esben Esbersen


Lærervejledning: 224 sider, 673,75 kroner Grundbog: 152 sider, 143,75 kroner Arbejdsbog: 65 sider, 53,75 kroner

Type
Bog

Forlag
Alinea

"Matematik-tak 6. klasse" bestående af lærervejledning, grundbog og arbejdshæfte er anden udgave af matematiksystemet, der er fuldt udbygget til hele skoleforløbet. Den tidligere udgave er dog stadig mulig at købe.

Artiklen fortsætter under banneret

Bogen er bygget op omkring otte temaer, blandt andet it, julehjerter, matematik i gamle dage og opdagelsesrejsende. Eksempler på faglige områder er decimaltal, negative tal, vinkler og konstruktion, arbejdstegning og perspektiv, handelsregning, tid og hastighed, formler, ligninger, funktioner, statistik og sandsynlighed.

"Matematik-tak" skaber med et glimt i øjet sammenhæng mellem temaer fra elevernes hverdag og matematikken og mellem de faglige områder. Temaerne lader eleverne komme til orde og få faglig inspiration gennem tværfagligt samarbejde, projekter og undersøgelser.

Opgavesiderne, der arbejder videre med temaernes faglige oplæg, tilgodeser eleverne på tværs af den faglige spredning med træning, fordybelse, eksperimenter og åbne opgaver. Ideoplæg, kopisider i vejledningen, supplerende hæfter og edb åbner for andre aktiviteter end den lige vej, som grundbøgerne tilbyder.

I lærervejledningen findes Snak om ...-opgaver, som består af kort, der kan arbejdes med på flere måder, men alle appellerer de til elevernes nysgerrighed. Ligeledes findes månedsopgaver eller rettere måneds-problemknusere. Opgaver, der appellerer til de nysgerrige og vedholdende elever.

Grundbogen er en god og solid taskebog med et meget flot layout. Arbejdsbogen er en engangsbog, men ligeledes med et flot layout og meget overskuelig.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.189 andre er allerede tilmeldt