Anmeldelse Madkundskab
0   388

Bogen om børn, mad og bevægelse

Bogen om børn, mad og bevægelse

Fakta


Titel
Bogen om børn, mad og bevægelse

Sider
89 sider


Bogen kan downloades gratis på www.boernmadbevaegelse.dk/wm224747

Type
Bog

Forlag
CVU Lillebælt

"Bogen om børn, mad og bevægelse" er en erfaringsbaseret bog, der bringer os helt tæt på Fyns Amts modelprojekt. Projektet ser på, hvordan skoler og institutioner kan skabe understøttende rammer til fremme af sunde mad- og bevægelsesvaner til børn.

Artiklen fortsætter under banneret

Bogen kan deles i to: Først får man indblik i forskellige projektdeltageres refleksioner i forhold til projektet, herunder hvad har været godt, og hvad kan gøres bedre. Herefter udtaler forskellige eksperter sig om projektet, og hvad de ser af muligheder og faldgruber. Alle slutter af med anbefalinger på kommunalt, institutions- og lederniveau og til medarbejderne. Ud over eksperternes syn på sagen har Statens Institut for Folkesundhed foretaget en ekstern evaluering af projektet.

Arbejder man i et sundhedscenter eller med sundhedsfremmende eller forebyggende projekter, er der rigtig meget brugbar viden og erfaring at hente i bogen. Det er samtidig en bog til inspiration til alle skoler og institutioner, der kunne tænke sig at arbejde med sunde rammer til børnene. Og så henvender bogen sig til alle professionsbachelorer i ernæring og sundhed under uddannelse og andre uddannelser, hvor sunde mad- og bevægelsesvaner er i fokus.

"Bogen om børn, mad og bevægelse" er fyldt med brugbare informationer, ja, der er så mange, at man har lyst til at læse bogen flere gange for at få det hele med. Ud over bogen er der en dejlig hjemmeside, www.boernmadbevaegelse.dk, med endnu mere detaljeret og brugbar information og inspiration.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
736 andre er allerede tilmeldt