0   315

Ernæringsuddannet bag madfilmfestival

Den Suhr's-uddannede madformidler Maria Sainabou Jeng og hendes firma Mad+Medier står bag en ny madfilmfestival, som rammer København den 28. august, CPH Food Film Festival.

"Film kan være det ultimative medie til at kommunikere om noget så
komplekst og sanseligt som mad. Vi glæder os til at introducere den helt
særlige oplevelse til madentusiaster i København", siger Maria Sainabou Jeng.

Artiklen fortsætter under banneret

CPH Food Film Lab er en filmfestival under Copenhagen Cooking med
stimuli til alle sanser gennem lyd, lys, lugt, smag og følelser. Udvalgte madfilm testes i et samspil med smagsprøver, retter og drinks inspireret af filmiske virkemidler - og så er der m
ingling og musik før og efter visningerne. Festivalen arrangeres i samarbejde med den amerikanske The Food Film Festival, som Maria Sainabou Jeng oplevede i New York i 2007.

Executive producer på The Food Film Festival Seth Unger flyver til København for at åbne laboratoriet og kuratere madfilmprogrammet.

"The Food Film Festival er stolte over at kunne bringe vores 'Se det, og spis det'-oplevelse til mad- og filmelskere i Europa", siger Seth Unger i en pressemeddelelse, "og jeg kan ikke forestille mig nogen bedre gastromisk by end København som vært for den første event uden for USA".

Det hele sker på Madeleines/Zonen for Madkultur på Refshalevej i København, og billetter købes på copenhagencooking.dk
Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
4.281 andre er allerede tilmeldt