0   156

Niels Bjørn Larsen

Bramdrup Skole har her midt i sommerferien fået en sørgelig og lammende meddelelse. Lærer Niels Bjørn Larsen er pludseligt og helt uventet i en alt for tidlig alder af blot 55 år afgået ved døden. Bramdrup Skole har dermed mistet en mangeårig engageret og respekteret medarbejder.

Niels Bjørn Larsen så mulighederne og udfordringerne i at sikre eleverne den bedst mulige alsidige udvikling og den bedst mulige læring. Han havde sine meningers mod i forhold til det at drive skole og argumenterede gerne herom i diskussionerne om skolens retning. Niels Bjørn Larsen havde en engageret tilgang til såvel samværet med eleverne som det at sikre dem udvikling og læring. Hans samfundsengagement smittede positivt af i hans undervisning, hvor han gerne tog aktuelle og vedkommende emner op.

Artiklen fortsætter under banneret

Niels Bjørn Larsen vil blive savnet af mange. På Bramdrup Skole vil vi savne en værdsat og respekteret medarbejder, men vore tanker og medfølelse går først og fremmest til familien, der ved Niels Bjørn Larsens død har mistet et elsket familiemedlem. Æret være Niels Bjørn Larsens minde.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet