Niels Bjørn Larsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Bramdrup Skole har her midt i sommerferien fået en sørgelig og lammende meddelelse. Lærer Niels Bjørn Larsen er pludseligt og helt uventet i en alt for tidlig alder af blot 55 år afgået ved døden. Bramdrup Skole har dermed mistet en mangeårig engageret og respekteret medarbejder.

Niels Bjørn Larsen så mulighederne og udfordringerne i at sikre eleverne den bedst mulige alsidige udvikling og den bedst mulige læring. Han havde sine meningers mod i forhold til det at drive skole og argumenterede gerne herom i diskussionerne om skolens retning. Niels Bjørn Larsen havde en engageret tilgang til såvel samværet med eleverne som det at sikre dem udvikling og læring. Hans samfundsengagement smittede positivt af i hans undervisning, hvor han gerne tog aktuelle og vedkommende emner op.

Niels Bjørn Larsen vil blive savnet af mange. På Bramdrup Skole vil vi savne en værdsat og respekteret medarbejder, men vore tanker og medfølelse går først og fremmest til familien, der ved Niels Bjørn Larsens død har mistet et elsket familiemedlem. Æret være Niels Bjørn Larsens minde.

Powered by Labrador CMS