0   279

Snak om det – også selv om det er svært

Bogen »Snak om angst og depression« er udkommet i en ny udgave med titlen »Snak om det ... med alle børn«. Formålet er fortsat at bryde tabuer om psykiske lidelser og hjælpe børn, der er pårørende til psykisk syge, ved at sætte ord på alt det, der er svært. Fordi børn er involveret uanset de voksnes gode intentioner om at holde dem udenfor.

Artiklen fortsætter under banneret

»Snak om det … med alle børn« fås på dansk og engelsk og både som e-bog og i en trykt udgave. Læs mere og se priser på snak-om-det.dk

Om den første udgave skrev Folkeskolens anmelder: Med sit almene og informative indhold er det en bog, der bør have plads på alle steder, hvor børn og mennesker med psykiske lidelser færdes.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks