Forskning Natur/teknologi
0   635

Regional forankring giver naturfagssucces

Efter tre år er Nationalt center for undervisning i natur, teknik og sundhed (NTS-centeret) blevet evalueret. Evalueringen viser, at det har givet pote, at centeret har været forankret ude i landet.

»Den decentrale struktur vurderes i evalueringen til at have stor betydning for, at NTS-centeret er lykkedes med at skabe netværk og samspil mellem aktører i formelle og uformelle læringsmiljøer og med at bidrage til udvikling af kommunale naturfagsstrategier«, siger Harald Mikkelsen, NTS-centerets bestyrelsesformand og rektor for Via University College, i en omtale af evalueringen.

Evalueringen fremhæver NTS-centerets rolle som koordinator, altså det centrale, nationale omdrejningspunkt for viden om natur, teknik og sundhed.

Centeret koordinerer opgaver i forhold til både regionale aktiviteter og nationalt i relation til for eksempel den nationale naturfagskonference og messe for lærere, Big Bang, med over 500 lærere fra grundskole og ungdomsuddannelser, webportalen NTS-net, indsatsen »Naturfag i tiden« og senest en indsats rettet mod at understøtte fagkombinationen geovidenskab i gymnasiet.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.647 andre er allerede tilmeldt