I Ponta Do Ouro indkvarteres du på en hyggelig lodge ved en af Afrikas smukkeste strande.

Specialrejse med Folkeskolen: Frivilligt arbejde i naturskønne Mozambique

Bo ved en af Afrikas smukkeste strande og giv en hånd til skoleprojektet Hope, der hjælper områdets børn og unge til en bedre fremtid.

På rejsen kommer du helt tæt på hverdagslivet i Mozambique.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Denne enestående rejse byder på spændende frivilligt arbejde, et unikt møde med den lokale kultur og uforglemmelige naturoplevelser i Mozambique. Rejsen afsluttes med en fantastisk safari i Sydafrika - 17 dage.

Hovedparten af opholdet finder sted i den maleriske kystlandsby Ponta Do Ouro, hvor du som frivillig i projektet Hope blandt andet er med til at undervise og opføre et nyt klasselokale på den lokale skole. Ponta Do Ouro ligger i et frodigt naturreservat lige ud til Det Indiske Ocean. Her kan du svømme med delfiner og spotte havskildpadder og pukkelhvaler. Opholdet byder desuden på en række spændende udflugter og middag i privat hjem, besøg hos lokal heksedoktor, mulighed for afrikansk dans og så videre.

»I Ponta Do Ouro oplever du det helt rigtige Afrika, og det er rørende at komme fra Danmark og se, hvordan projektet Hope er med til at forbedre vilkårene for de mange hundrede lokale børn«.

Ebba Kyed, skoleleder på Sunds Skole i Herning Kommune

• Afrejse:

Den 15.-31. oktober 2013 og den 11.-27. februar 2014.

• Pris:

22.900 kroner (enkeltværelsestillæg 2.750). Lille gruppe: maksimum 14 deltagere.

• Prisen inkluderer:

København-Durban tur/retur med Emirates, alle udflugter ifølge program, helpension, indkvartering på hyggelig lodge i Ponta Do Ouro, firestjernet indkvartering i Durban og under safari, engelsktalende guider og frivilligkoordinatorer, bidrag til Rejsegarantifonden.

• Info og bestilling:

Karavane Rejser, www.karavanerejser.dk, telefon 40 62 83 47.