Debat

Ingen rykkere, tak!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Af de lærere på Klarup Skole, der blev bedt om at deltage i TALIS-undersøgelsen, valgte seks ikke at deltage. Vi havde rigeligt med »skal«-opgaver i forbindelse med den daglige undervisning og lod derfor »kan«-opgaven fra Styrelsen for Evaluering og Kvalitetsudvikling af Grundskolen ligge.

Men så let skulle vi ikke slippe. Først ringede styrelsen til skolen og bad vores leder rykke os for svar. Og da svarene stadigvæk udeblev, sendte man et brev:

»Jeg er klar over, at du og skolen har gjort en stor indsats for at få mange lærere til at svare på TALIS-undersøgelsen. Alligevel vil jeg bede dig gøre en sidste indsats«, skrev en fuldmægtig i styrelsen og anførte navnene på de seks formastelige lærere.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Vi frabeder os, at Styrelsen for Evaluering og Kvalitetsudvikling af Grundskolen rykker os for at deltage i en undersøgelse, vi ikke er forpligtet på at deltage i. Tilmed en anonym undersøgelse!