Uskolet
0   145

Opbakning til »Børn har ret til fritid«-side hviler på falsk grundlag

Et stort antal »likes« til en Facebookside med budskabet »Børn har ret til fritid« viser sig nu at hvile på et falsk grundlag. Direkte adspurgt svarer flere nervøst smilende forældre, at de har støttet initiativet, fordi de gik ud fra, at begrebet »fritid« dækkede over sunde interesser som romanlæsning, sjipning, kreative ting med perler, bagning af grovboller og spadsereture i naturen med friske, rødkindede venner, der er gode til at lytte.

Imidlertid reagerer flere forældre med væmmelse, når de forelægges dokumentation for, at fritid langt mere sandsynligt betyder eftermiddage, aftener og nætter i mørke, sært lugtende børne- og ungdomsværelser med voldelige computerspil, overforbrug af chips og cola, rygning i smug og produktion af dårligt stavede sms-beskeder om, hvor fucking nederen ret mange ting er, især de voksne.

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ