Guldnål til formanden

På Danmarks Lærerforenings ekstraordinære kongres i dag gik formanden for Børnehaveklasseforeningen Pia Jessen på talerstolen og overrakte DLF-formand Anders Bondo Christensen en guldnål med bogstaverne ”ABC”.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Vi har været igennem en konflikt, som vi ikke ønskede, og hvor vi ikke havde indflydelse på det udfald, der kom", sagde Pia Jessen. "Du, Anders, og hovedstyrelsen, har formået at skabe et højt informationsniveau ud til alle led via kredsformænd, tillidsrepræsentanter og dermed til medlemmerne, og det har været med til at styrke det sammenhold, vi har i DLF".

På vegne af Børnehaveklasseforeningen, der udgør sin egen fraktion i Lærerforeningen, overrakte hun Anders Bondo en pris:

"Nålen har mange symbolværdier. ABC taler for sig selv - dit navn. ABC står for skolen. Og jeg har båret den i mange år, når jeg startede en ny børnehaveklasse som symbol på den vigtige skolestart".

"Den har patina, og den står for professionel stolthed, engagement og sammenhold", sagde Pia Jessen, da hun fæstnede den på Anders Bondos skjorte.

"Jeg håber, du vil bære den i de kommende møder med minister og embedsmænd, og når eller hvis du får spørgsmålet: 'du har nok fået navneskilt på?' - så vil du svare: 'Ja, det har jeg. Jeg har fået det af mine medlemmer som et symbol på sammenholdet i DLF'".