Debat

Hvad med tid til planlægning og evaluering, KL?

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi lærerstuderende er bekymrede for vores fremtidige virke som lærere i den danske folkeskole, der ikke relaterer til det, vi har lært på uddannelsen. Det vigtigste i vores uddannelse er planlægning, gennemførelse og evaluering af undervisningen. Men hvor blev tiden til planlægningen og evalueringen af i det udspil, som lærerne møder fra KL?

Hvis vi som kommende lærere kun skal gennemføre undervisning, er der så overhovedet brug for, at vi tager en uddannelse, eller kan hvem som helst så varetage dette?

Lærerstuderende fra Blaagaard/KDAS mener, at denne planlægning og evaluering er altafgørende. Derfor støtter vi lærerne i deres kamp for at bibeholde tiden til dette.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler