Debat OK13
0   276

Kære knald-pragtfulde kolleger!

Torsdag den 11. april var jeg til demonstration foran Christiansborg. Jeg nød (til tårer) at være blandt jer. I dag kom mit fagblad Folkeskolen i et bump med en masse elendige reklamer. Jeg har bladret det hurtigt igennem. Jeg glæder mig til at læse det.

Min brevsprække har givet plads til Folkeskolen siden 1960. Jeg har tudet, raset, grinet, men kedeligt var det aldrig! Ligesom hverdagen på skolen. Også dengang prøvede vi at løfte skolen videre. Men vi havde politikerne med os (ikke alle!). Projektets arbejdstitel var »Den udelte skole«, den overordnede titel var »Skolen for livet« - ikke for skolen! For eleven!

Artiklen fortsætter under banneret

Mere skole for mindre penge. Det projekt, KL fører frem, skal det være skolens forberedelse »til livet og det, som mere er«? (citat professor Sven Møller Kristensen i en diskussion om litteraturundervisning i folkeskolen).

Jeg så også tv onsdag den 10. april om aftenen. Det var herligt igen at høre ordet »kald« brugt seriøst, men jeg tror nok, vi i 1960 syntes, det var afskyeligt og opstyltet. Tiderne skifter! Det, jeg så onsdag, og Folkeskolen den 11. april vækker håbet i mig! Tak, kolleger!


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ