Debat

Pædagogiske forbedringer

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg stemmer ja til de nye aftaler, fordi

1. elementerne i den nye arbejdstidsaftale passer bedre til skolelovens krav. For første gang rummer aftalen væsentlige elementer, der støtter den pædagogik, der sætter fokus på samarbejde, personlig udvikling, videreuddannelse, ændrede former for evaluering og udviklingen i opbygning af skoleårets gang fra ugeskema og til kurser, undervisningsforløb, tværfaglighed, processer og projekter.

2. en lønprofil, der tilgodeser de unge og minsanten også giver pæn fremgang for tjenestemandsgruppen - nok en lukket gruppe, men ikke en glemt.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

3. nej-sigerne intet alternativ har. Vi vil blot isolere os i forhold til de øvrige offentligt ansatte uden udsigt til andet end status quo.

4. nej-sigerne stort set forsvarer den nuværende arbejdstidsaftale. Det var fra de samme kredse, der blev sagt nej, da vi sidst stemte om vores tjenestetid. Det øger ikke troværdigheden eller tyngden i deres argumenter.

Erik Schou

Holmegårdskolen, Hjørring