Anmeldelse Samfundsfag
0   248

Ind i samfundsfaget, Prøveoplæg A og B

Ind i samfundsfaget, Prøveoplæg A og B

Fakta


Titel
Ind i samfundsfaget, Prøveoplæg A og B

Forfatter
Niels Lysholm, Karsten Møller

Sider
52 sider


387,50 kroner stykket

Serie
Ind i samfundsfaget

Type
Hæfte

Forlag
Alinea

Prøveoplæg til grundbog A og B i "Ind i samfundsfaget" er en hjælpende hånd til samfundsfagslærere overalt i folkeskolen. Hvis man til daglig bruger dette bogsystem, som i sig selv er fremragende, så har man mulighed for at slutte alle kapitler med en slags "prøveeksamen". Der er overblik og kontrol for den enkelte lærer.

Artiklen fortsætter under banneret

Da det jo nu er muligt at trække samfundsfaget til eksamen, er det er super god ide at gøre det på denne måde.

Først bliver man som læser præsenteret for alt det praktiske i prøverne/eksamen. Derefter kommer alle krav og så videre. Det i sig selv kan være en stor mundfuld, men her er det samlet dejligt overskueligt.

Der er en vejledning til alle prøverne, hvor det kort er nævnt, hvad der må forventes, at eleven kommer ind på. Alle prøvespørgsmål er bag i bogen i kopiform og på en cd-rom, hvis man hellere vil printe dem ud.

Spørgsmålene er helt opdateret, hvilket stærkt signalerer, at faget bliver taget seriøst. Samtidig spænder spørgsmålene bredt, hvilket gør det muligt at fange alle eleverne ind på et eller andet tidspunkt. Billederne er velvalgte, og statistikkerne danner grobund for en faglig og bred samtale.

Selv hvis ikke netop din skole bruger dette bogsystem, er det et godt værktøj at have stående på hylderne i lærerbiblioteket på grund af den inspiration, sættene afføder. Alt arbejdet med at finde kilder er gjort for den travle lærer, så det kan kun anbefales, at man bruger disse prøveoplæg.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.504 andre er allerede tilmeldt