Anmeldelse Seksualundervisning
0   387

www.GnaskeHelten.dk

www.GnaskeHelten.dk

Fakta


Titel
www.GnaskeHelten.dk


Pris op til 90 kroner per måned.

Type
Internet

Forlag
GnaskeHelten.dk ApS

"GnaskeHelten" er et ganske vellykket forsøg på at skabe en interaktiv hjemmeside, som kan motivere familien, og især børnene, til at spise sundere. Et sådant tiltag hilser vi altid velkommen, men spår dette til trods ikke hjemmesiden den helt store fremtid.

Artiklen fortsætter under banneret

Årsagen er primært, at der ligger en ret stor barriere i at skulle betale 90 kroner for i en måned at kunne fornøje sig med lidt børnespil, småfilm og opskrifter. Godt nok er der også en ganske sjov kostkalkulator indbygget, der på en underholdende måde fortæller børnene, om den mad, de har spist i løbet af dagen, er sund eller ej, men i praksis bliver det ret hurtigt kedeligt at se GnaskeHelten trave frem og tilbage på skærmen i takt med samtlige dagens madvarer. Og opgaven fængede ikke de børn, som vi afprøvede systemet på i hjemmet.

Som undervisningsmiddel kunne kostberegningsmodulet til gengæld være ganske interessant at afprøve i de små klasser, hvor det vil kunne danne grundlag for en diskussion om sunde kostvaners betydning for overskuddet i løbet af skoledagen.

For familien ligger hjemmesidens kvaliteter primært i dens mange sjove videoklip, der giver masser af inspiration til sunde levevaner. Du finder forslag til sjove mellemmåltider, hyggelige spil og en masse andet, der tilmed serveres i en ganske professionel indpakning. Om alle disse gode ting ligefrem er penge værd - og om de i realiteten vil blive benyttet mere end nogle få dage, mens nyhedens interesse er på sit højeste - står dog til diskussion.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
746 andre er allerede tilmeldt