Vagn Ove Møbjerg Nielsen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med stor sorg, at børn og voksne på Alléskolen i Fredericia modtog meddelelsen om, at Vagn Ove Møbjerg Nielsen den 5. maj 2008 sov ind efter et års kamp mod kræften - 58 år.

Det er svært at vænne sig til, at Vagn Ove ikke længere træder ind på lærerværelset. Det giver en klump i halsen at tænke på, at han aldrig mere vil sidde ved bordet og lade sit gode humør smitte af på os andre. Vagn Ove var altid god for en opmuntrende replik eller en frisk bemærkning, og han deltog gerne med fest og farver i vores sociale arrangementer.

Under sin sygdom fandt han overskud til at være der for os andre. Fortalte om sit gode og rige liv med sin kone, børn og børnebørn og opfordrede alle til at leve livet fuldt ud. Han var en sand fighter.

Vagn Ove var en afholdt og respekteret lærer. Eleverne kunne regne med ham. Han har lyttet til elevernes ønsker og søsat tiltag til fremme af trivslen i skolegården. Vagn Ove var fantastisk god til at være opmærksom på de elever, der kunne have brug for lidt ros og anerkendelse i det daglige.

Vore tanker går i disse dage til Vagn Oves familie, der nu må finde styrke til at leve videre uden Vagn Ove.

Æret være Vagn Ove Møbjerg Nielsens minde.

Kolleger på Alléskolen i Fredericia

Powered by Labrador CMS