Uskolet
2   267

Bondo advarer unge mod at blive forhandlere

Formanden for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen, kan ikke længere anbefale forhandlergerningen til unge, som skal beslutte sig for en uddannelse. »Jeg vil for første gang stå i den situation, at jeg ikke kan anbefale unge mennesker at uddanne sig til overenskomstforhandlere. Det er mig helt ubegribeligt, at det skulle ske under en S-SF-R-regering«, sagde formanden fra talerstolen ved et stormøde for 2.200 tillidsfolk, som modtog hans ord med klapsalver.

Børne- og undervisningsminister Christine Antorini mener, at lærerformanden tager de unge som gidsler: »Det er fuldstændig ubegribeligt, at Bondo vil fraråde dygtige unge mennesker at uddanne sig til forhandlere, fordi der kører overenskomstforhandlinger«, siger ministeren.

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ