Uskolet

Bondo advarer unge mod at blive forhandlere

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Formanden for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen, kan ikke længere anbefale forhandlergerningen til unge, som skal beslutte sig for en uddannelse. »Jeg vil for første gang stå i den situation, at jeg ikke kan anbefale unge mennesker at uddanne sig til overenskomstforhandlere. Det er mig helt ubegribeligt, at det skulle ske under en S-SF-R-regering«, sagde formanden fra talerstolen ved et stormøde for 2.200 tillidsfolk, som modtog hans ord med klapsalver.

Børne- og undervisningsminister Christine Antorini mener, at lærerformanden tager de unge som gidsler: »Det er fuldstændig ubegribeligt, at Bondo vil fraråde dygtige unge mennesker at uddanne sig til forhandlere, fordi der kører overenskomstforhandlinger«, siger ministeren.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.