DLF
0   278

Kæmpe lockout-demonstration på slotspladsen torsdag

Lockoutede lærere vil komme fra hele landet til en kæmpemæssig demonstration på Christiansborg Slotsplads på torsdag eftermiddag, og ligesom ved de fem regionale demonstrationer den 20. marts deltager også andre fagforbund i manifestationen på torsdag.

Under overskriften "Lærerne er de første - Hvem er de næste?" handler det om at fortælle politikerne inden for på Christiansborg, at konflikten ikke skal afsluttes med et lovindgreb, der ophæver KL's og finansminister Bjarne Corydons overenskomstkrav til lov og dermed sætter hele den danske forhandlingsmodel ud af kraft.

De demonstrerende vil mødes kl. 15 og gå i optog fra fire mødesteder rundt om i København - Rådhuspladen, Christianshavns Vold (v. Torvegade), Ørstedsparken og Amaliehaven - til demonstrationen på Christriansborg Slotsplads, som begynder kl. 16. Her taler Danmarks Lærerforenings formand Anders Bondo Christensen og formanden for forbundet FOA Dennis Kristensen. Hvilke bands, der vil spille ved demonstrationen vil blive offentliggjort i den kommende uge. Omkring 5000 har allerede meldt deres deltagelse på facebook (se link til højre).

Artiklen fortsætter under banneret

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ