Lærer Martin Kristensen fra Nivå SkoleNord (th) underviste om Newton på både Nivå Station og i toget til Klokkedal (se flere billeder - klik på tallene)

Lockout-tv: Hop på Newton-toget fra Nivå Station

Nivå-lærere stod i morges klar på byens station for at undervise de togrejsende. Der blev delt kaffe ud og givet lynkurser i engelsk, tysk, geografi og idræt – og i tog på strækningen Nivå-Klokkedal kunne heldige pendlere få forklaret Newtons love.

Publiceret
Lærerne havde stillet tavle, kateder og stole op på stationen
Der blev skænket kaffe til pendlerne - og det var naturligvis kvalitetskaffe forberedt af lærere
Idrætsundervisningen var også repræsenteret med badmintonnet midt på perronen
Lærerne bar gule bånd for at sætte fokus på deres lockout-situation

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tavle, geografikort og stolerækker forventer man umiddelbart ikke at finde på landets togstationer. Men det var netop, hvad en flok lærere fra Nivå Skoles tre afdelinger i dag havde stillet op. Med ens T-shirts, bannere og plakater underviste de pendlere på stationen for at vise, at de gerne vil undervise, men bare ikke må.

Lockout-tv: Ziegler-brillen sælger ikke

"Vi vil gerne sende et signal om, at det ikke er os, der har valgt, at vi ikke må være på skolerne. Vi vil gerne undervise - og derfor må vi så undervise her i stedet for på skolerne", forklarer en af idemagerne til dagens aktivitet, lærer Martin Kristensen fra Nivå Skole Nord.

Lockout-tv: Fra kommandocentralen på Frederiksberg

Lockout giver sammenhold Lærerne skænkede kaffe op til de forbipasserende, mens både tyske gloser og lockouten blev diskuteret. Der var god opbakning til arrangementet fra lærerne i Nivå, og det glæder Martin Kristensen.

"Selvom det er en irriterende situation, vi står i, synes jeg også, der kommer noget godt ud af det for vores sammenhold som lærere. Vi er normalt fordelt på tre matrikler, men under lockouten samarbejder vi. Det giver fællesskab og gåpåmod", siger han.

Lockout-tv: Lærere lukker politikere inde i menneskekæde

Powered by Labrador CMS