Debat

Antorini, vi er med dig hele vejen

"Lærerne oplever at ansvaret bliver hevet ud af hænderne på dem og det er krav udefra, der er med til at definere det snævre rum for deres virke som lærer". Hvis Antorini bliver undervisningsminister, så vil hun udvikle skolen i tæt dialog med lærerne. Politikerne skal respektere lærerne som de professionelle.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Antorini, vi er med dig hele vejen. Med sådan et udgangspunkt, så vil lærerne bære dig til verdens ende på deres løftede arme. Hvor har vi savnet en politiker, der i den grad vil lytte, tage os alvorligt og anerkende os som "professionelle". Du har fuldstændig ret i at "lærerne oplever at ansvaret bliver hevet ud af hænderne på dem og det er krav udefra, der er med til at definere det snævre rum for deres virke som lærer".

Vi lover dig, bliver du en dag undervisningsminister og du vil arbejde udfra disse tanker, så vi vil strække os meget langt for at støtte dig i din arbejde. Vi lover dig vi vil den tætte dialog og vi lover dig at vi vil samarbejde for en bedre folkeskole.

Det bliver bare så godt :)

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

http://youtu.be/gK9g9_kR8AE