Google analytics-statistik over besøg på folkeskolen.dk den seneste måned sammenlignet med samme periode for et år siden

Lærerne diskuterer på folkeskolen.dk i en konflikttid

Den seneste måned har der været langt over 1000 kommentarer og debatindlæg på folkeskolen.dk. Antallet af besøg på folkeskolen.dk er også eksploderet i en konflikttid med cirka to en halv gange så mange besøgende den seneste måned som sidste år ved samme tid.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Folkeskolen.dk har fulgt forhandlingerne i KL-huset og i Forligsinstitutionen og er klar til at rykke ud, hvis parterne skulle mødes igen, eller hvis det ender med, at forhandlingerne finder sted i folketingssalen. Redaktionen vil også dække aktiviteter under lockouten i ord, foto og levende billeder, ligesom lærere og lærerkredse over hele landet selv kan fortælle om deres aktioner og lægge billeder ind på folkeskolen.dk/ok13, hvor vi også danner et overblik på folkeskolen.dk's kort over lokale initiativer

Hvis du vil være sikker på at være orienteret om, hvad der sker, kan du oprette en brugerprofil og tilmelde dig nyhedsbreve fra folkeskolen.dk/ok13 - så får du både journalistiske artikler og indlæg fra læserne om den aktuelle situation i dit personlige nyhedsbrev.