Anmeldelse Madkundskab
0   312

Smagstid

Smagstid

Fakta


Titel
Smagstid

Forfatter
Frantz Maurice Scott Lundby, Lars Pedersen

Pris
269 kroner

Sider
118 sider

Serie
Blikgryden

Type
Bog

Forlag
Anblik

"Smagstid" er en gastronomisk kogebog, der giver dig indblik i og smag for de nordiske råvarer i sæson. Du lærer nye tilberedningsmetoder og kan blive inspireret af flot foodstyling og smukke billeder. Bogen opmuntrer til at prøve nye ting og vælge nye menuer og råvarer, når du vil kræse for dine gæster eller krydre aftensmåltidet.

Artiklen fortsætter under banneret

Kogebogen er den første i en række og indeholder nye opskrifter og tilberedningsmetoder med udgangspunkt i de bedste råvarer fra Norden. De gennemgående temaer er, at du finder sæsonvarer for hele året, og at du kreerer maden fra bunden af.

Hver måned har sin egen fortælling, som introducerer årstiden. Eksempelvis byder januar på en kartoffel/kålrabisuppe med blåmuslinger dampet i porsesnaps til forret, birkedampet bornholmerhane med grillet skind, kartoffel/peberrodscreme og rosenkål til hovedret og blandede oste med pære/østershatmarmelade med sennepskorn som dessert.

Bagest i bogen finder du en indholdsfortegnelse over menuerne, som med fordel kunne udbygges med et register over de enkelte råvarer.

Forfatterne vil pirre oplevelsen og glæden ved at tilberede mad fra bunden og samtidig gøre opmærksom på, at mad er et socialt element. Kogebogen indeholder 118 sider og 36 opskrifter, som er illustreret med flotte farvefotos. En inspirerende, flot, fortællende, gennemarbejdet og letforståelig gastronomisk kogebog, der bygger på nordisk mad i sæson.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
746 andre er allerede tilmeldt