Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

(2.586 følger) Se alle medlemmer
Anmeldelse Tysk
0   346

Ach so!

Ach so!

Fakta


Titel
Ach so!

Forfatter
Niels Agerskov, Anette Meyer, Lore Rørvig, Finn Sørensen


Teil 1A, Schülerbuch: 122 sider, 177,50 kroner Lehrerbuch Teil 1: 96 sider plus cd-rom, 622,50 kroner Lehrer-dvd/cd: 981,25 kroner

Type
Diverse

Forlag
Alinea

At udarbejde et nyt tyskbogssystem er en fortrinlig idé. Faget tysk er for mange elever et decideret hadefag, selv om faget har meget at byde på. Med tyskbogsmaterialet "Ach so!" har læreren og eleverne et materiale til god og inspirerende undervisning.   

"Ach so!" er et projektorienteret materiale, der er lagt i et fast og motiverende mønster, så eleverne sikkert kommer gennem hvert kapitel. I hvert kapitel skal eleverne arbejde med egen målsætning i forhold til deres portfolio.

Artiklen fortsætter under banneret

At der er indbygget denne evaluering i materialet, er meget velkomment. Det betyder nemlig, at elevernes egen målsætning indgår som et led i en læringsproces, og det er særdeles vigtigt. Desuden er materialets portfoliotanke relevant i forhold til den nye prøve i tysk.

Materialet er bygget op på den måde, at der er to grundbøger, Teil 1A og Teil 1B, som består af en elevbog med dvd og cd, portfolio og lærerens dvd og cd. Dertil kommer lærerens bog. Materialets læsbarhed er god og sikker. Det har et godt og brugbart layout, som understøttes af nogle fine illustrationer.

Undervisning i fremmesprog kræver nærmest en dvd og en cd, for det understøtter elevernes tilegnelse af det nye fremmedsprog. "Ach so!" har to gode og gennemarbejdede dvd'er og cd'er, og de er uundværlige i undervisningen.

Materialet skal anbefales, og det er i hvert fald ikke dets skyld, at nogle elever mener, at tysk er et "hadefag". Nærmest tværtimod.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ