Praktiske/musiske fag præmieres

Er du og din skole nytænkende og kreative i undervisningen i de praktiske/musiske fag? Arrangerer I spændende koncerter, musicals eller projekter, som går på tværs af flere praktiske/musiske fag? Så kan i søge om at komme i betragtning til at modtage springfrøprisen.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På mange skoler bliver der i løbet af året skabt en lang række spændende koncerter, musicals, udstillinger af elevværker i billedkunst, sløjd og håndarbejde og meget andet.  Formålet med springfrøprisen er at sætte fokus på de kreative projekter, der bliver skabt på skolerne.

Målet er at motivere de elever og lærere, der med deres projekter bidrager til - på en ny og spændende måde - at udfolde deres fag.

Springfrøprisen består af en førstepræmie på 25.000 kroner. En andenpræmie på 15.000 kroner og en tredjepræmie på 10.000 kroner.

Hvis din skole skal komme i betragtning, så udfyld et ansøgningsskema. Ansøgningsfristen er den 8. april 2013.

Prisuddelingen foregår den 3. juni 2013. Sammen med kulturminister Marianne Jelved og børne- og undervisningsminister Christine Antorini, skal Sofie Linde fra DR Ramasjang uddele præmierne.

Læs mere og find ansøgningsskemaet på boernekultur.dk

 

 

Powered by Labrador CMS