Ungdomsuddannelser
0   218

Etniske rollemodeller

12 filmportrætter af unge mænd med flerkulturel baggrund skal være med til at skabe debat om uddannelsesvalg for unge med minoritetsbaggrund. På otte minutter hver fortæller de historien om en hård folkeskoletid og kampen for at få en ungdomsuddannelse. Bag filmene står Søren Marcussen og turneteatret Opgang2, som håber, at portrætterne kan virke som en inspirerende øjenåbner for andre unge. Filmene offentliggøres løbende i 2013. De første fire kan allerede ses nu.

Se filmportrætterne på himlen-over-os.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
348 andre er allerede tilmeldt

Netværket Dansk som andetsprog er for alle, som underviser i dansk som andetsprog eller har interesse for undervisning af flersprogede elever og nyankomne. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
567 andre er allerede tilmeldt