Uskolet
0   134

Ny it-strategi skal kunne tåle vand og fald fra 70 cm’s højde

En 2. klasse i Høje Taastrup tester for tiden en ny såkaldt »Classmate PC«, en slags tablet, som både tåler vand og fald fra 70 centimeters højde. Dermed er skolecomputeren lige så hårdfør, som en ny it-strategi bør være, kommenterer en uddannelsesordfører.

»Vi bruger alt for mange resurser på it-strategier, som ikke er tilstrækkeligt robuste«, siger ordføreren. »I en skolehverdag bliver sådan en strategi hurtigt smadret, og så skal den til reparation, og det koster alt sammen«. Ordføreren mener, at en ordentlig digital strategi ikke blot bør kunne tåle vand og fald fra høje afstande, den bør også kunne modstå hårdt pres fra flere sider, den skal kunne overleve at blive spyttet på, leet ad, trampet på, hængt ud, svinet til, ydmyget, pisket og hånet i alles påhør.

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ