Uskolet
0   146

Skal vi give karakterer som en slags resultatløn?

Til efteråret vil den britiske regering indføre resultatløn for alle lærere i England og Wales. Det sker på trods af omfattende kritik og modargumenterende forskning. Herhjemme kalder DLF's formand det »fuldstændig hovedrystende«, at de ansvarlige politikere for uddannelsesområdet gennemfører ting, som dokumenterbart ikke virker.

»De tager simpelthen ikke forskningen alvorligt«, siger han og fortsætter: »At aflønne lærerne ud fra deres resultater er fuldkommen absurd - hvad bliver det næste? At elever, der har opnået bedre resultater, skal belønnes med højere karakterer? Og tror man, dét skulle være godt for noget som helst?«

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ