0   247

Leif Sort fylder 65

Tidligere medlem af hovedstyrelsen i DLF, Leif Sort, fylder 65 år onsdag den 13. februar.

Leif Sort var formand for Speciallærerforeningen af 1981 (S81) i hele foreningens levetid og blev medlem af DLF's hovedstyrelse på et overgangsmandat, da S81 fusionerede med DLF 1. januar 2007. Ved hovedstyrelsesvalget i december 2007 blev han valgt ind, men efter den fireårige periode besluttede han at sige stop. Han havde ikke mistet lysten til fagpolitisk arbejde, men syntes, han var blevet for gammel, da hovedstyrelsen bør afspejle medlemsskaren.

Artiklen fortsætter under banneret

Leif Sort er på en fratrædelsesordning fra Specialundervisningscentret Egedammen i Hillerød og går på pension til sommer. Han bor i Roskilde med sin kone Lisbeth og har erstattet det fagpolitiske arbejde med interesser for lokalhistorie, kunst og praktiske projekter.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.257 andre er allerede tilmeldt