Lærernes A-kasse
0   265

Ikke rutinernes mand

En inkarneret tennisspiller - efter sigende dygtig - og en ivrig cyklist, der sidste sommer kørte Fyn rundt. Det er Frank A. Jørgensen, sekretariatschef i Lærernes A-kasse, som fylder 60 år. Uddannet lærer, men blev efter nogle år i jobbet skolekonsulent og siden afdelingsleder i Dragør Kommune. Første job i Lærernes A-kasse fik han i 1996 som souschef, og siden 1999 har han været forretningsfører, eller som det hedder i dag: sekretariatschef. Ifølge hans medarbejdere er han ikke rutinernes mand. Der skal ske udvikling, og han er et konkurrencemenneske. Men samtidig er han en omsorgsfuld chef, som gør meget ud af at gøre tingene på en ordentlig måde. Når han ikke presser formen, bruger han tid med børn og børnebørn, gerne med Freddie Mercurys umiskendelige stemme som underlægning.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen