Anmeldelse Indskoling
0   204

Det man si'r ...

Fakta


Titel
Det man si'r ...

Sider
24 sider


12,50 kroner per styk ved køb af mindre end 20. 10,00 kroner per styk ved køb af mere end 20. Prisen tillægges porto og ekspeditionsgebyr

Type
Hæfte

Forlag
Komiteen for Sundhedsoplysning

Komiteen for Sundhedsoplysning har i samarbejde med mange andre gode kræfter udgivet et lille hæfte om de aftaler, der kan indgås mellem skole og hjem.

Artiklen fortsætter under banneret

Hæftet er bygget op, så der er en festligt illustreret side til børnene vis a vis en side til voksne om de virkelig vigtige ting i børnehaveklassen: Hvordan skal vi snakke sammen? Hvordan kan man være sød? Vi pakker taske. Vi spiser madpakke. Vi læser lidt hver dag. Vi sover godt. Vi vasker hænder. Vi kommer til tiden. Vi passer på tingene. Vi passer på os selv og hinanden.

Teksten til børn og teksten til forældre er forskellige, men begge er forbilledligt klare. Ti kroner stykket. Det er som fundet for de penge. Oplagt informationsmateriale for de nye elever.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ