Anmeldelse Engelsk
0   223

Imagine

Fakta


Titel
Imagine

Forfatter
Rosemary Kronby, Lise Skjerbæk, Anne Voulund


Class book inklusive cd: 95 sider, 139 kroner My book: 64 sider, 40 kroner Teacher's book: 112 sider, 460 kroner Teachers cd: 489 kroner

Type
Diverse

Forlag
Gyldendal

"Imagine" til 5. klasse består af en interessant grundbog, en arbejdsbog, en lærervejledning samt lærerens cd-sæt. Materialet er inspireret af storylinemetoden, og som det antydes i undertitlen "A Chest in the Attic", er historien bygget op over en rammehistorie.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi følger Ben og Vicky, som flytter til Southhampton med deres forældre. Oppe på loftet i det nye hus finder de en tidligere beboers sømandskiste, som er fuld af mange spændende "skatte". Børnene begynder at læse i de gamle dagbøger og efterladenskaber. Det fører til, at vi læsere blandt andet hører om Indiens dyr, Amerikas specielle sportsgrene og Australiens skolevæsen.

Desuden har forfatterne valgt at medtage korte uddrag af gamle klassikere som for eksempel "Junglebogen", "Skatteøen" og "Et Juleeventyr", hvilket jeg synes er en udmærket ide. Det er også fint, at der er knyttet et forfatterportræt til hver af forfatterne bag klassikerne.

Forfatterne har lagt vægt på børnenes kreativitet blandt andet med arbejdsbogen. Ud over traditionelle udfyldnings- og tegneopgaver samt grammatikgennemgang er der gode opgaver til lytteøvelserne. På lærerens cd-sæt kan man høre hele grundbogens tekst indspillet af udmærkede engelske skuespillere.

Hvis jeg overhovedet skulle klage over noget, er det, at de mange sange i materialet ikke er indsunget af de oprindelige kunstnere. Det giver ikke helt det samme at høre en Beatles-sang, når det ikke er The Beatles, der optræder. Men det er vel som så meget andet et spørgsmål om økonomi.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.605 andre er allerede tilmeldt