Faglig læsning
0   457

Faglig læsning til indskolingen

Så er der mere faglig læsning til de mindste skoleelever, og i hvert fald en af titlerne skal nok vække lykke. »Slik« hedder den, og den er en del af Gyldendals serie »De små fagbøger«. Det samme er titlerne »Musikinstrumenter« og »Danmark«, og har man ikke fået lette faktatekster nok, er der i serien »Faktisk!« udkommet en fagbog: »Eventyr«.

Om serien »De små fagbøger« skrev Folkeskolens anmelder blandt andet: »Det er lærdom uden armvridning, og som både overskueligt, nænsomt og implicit sørger for, at jeg lærer, mens jeg læser«. Om »Faktisk!« mente en anden anmelder, at »Sproget er fortællende og skrevet, så det skaber interesse og genkendelse«.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
688 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.452 andre er allerede tilmeldt