Debat

Sæt navn på

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

et lunede at se et indlæg fra Politiken »Det er et fantastisk job at være lærer« citeret af Anders Bondo Christensen i »DLF mener« i Folkeskolen nummer 8. Her er faglig stolthed, tak. Men det var lidt beskæmmende at blade videre i bladet: Mange af stillingsannoncerne var så underligt anonyme. Skolens navn var naturligt nok nævnt, men kun de færreste havde et menneskeligt ansigt. Skoleinspektøren ville tilsyneladende ikke lægge navn til stillingsopslaget.

Uden sammenligning i øvrigt kan man have en vis tillid til vine, hvis vingårdens ejers navn står med store typer på etiketten. Kære skoleledelser! Vær jeres skole bekendt.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler