Tv-værten Peter Mygind forsøger i tv-programmet 'Myginds mission' at tage kampen op mod mobning.

Mygind: Ingen mobning på lærerværelset

"Jeg er dybt ulykkelig over, at BT skriver at jeg er blevet mobbet på lærerværelset. Det har jeg på intet tidspunkt sagt!", skriver skuespilleren Peter Mygind i en sms til den administrative leder på Hyltebjerg Skole i København.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I går kunne BT fortælle, at Peter Mygind blev mobbet af lærerne på Hyltebjerg Skole i Vanløse i forbindelse med optagelserne til DR-programmet "Myginds mission". I en sms til skolens administrative leder afviser hovedpersonen dog selv, at det var tilfældet.

Spiste ensom frokost

Baggrunden var, at BT, efter første program i serien løb over skærmen onsdag, skrev, at Mygind systematisk blev holdt udenfor på lærerværelset på Hyltebjerg Skole. Blandt andet fordi Mygind måtte indtage sin frokost uden andet selskab end sit kamerahold.

Ifølge Mygind spurgte journalisten hvordan det var at blive mobbet af lærerne, hvortil han svarede, at det blev han ikke.

"Jeg svarer: 'Lærerne har fra første dag været meget bekymrede for fremstillingen af deres elever og ikke mindst af dem selv. Og det har jeg hele tiden haft stor forståelse for, da der næsten kun skrives negative historier om Folkeskolelærere i medierne. Så derfor sad jeg alene og spiste min frokost. Det var ikke rart meget lidt rart. Men jeg forstår dem godt. Selvom jeg havde håbet på de ville være mere nysgerrige på mit projekt. Efterhånden som ugerne gik åbnede de sig mere og mere op'", skriver Mygind, der i øjeblikket er på ferie i Thailand, i en sms til Hyltebjerg Skoles administrative leder Flemming Barfred.

Tv-værten forsøgte ifølge sin egen beretning herefter at forklare journalisten, at mobning er negativ kommunikation, der foregår over længere tid.

Peter Mygind tager kampen op mod mobning