Anmeldelse Dansk
0   216

Gr@mmatikrytteren

Fakta


Titel
Gr@mmatikrytteren


Materialet downloades fra www.opgavehylden.dk. For priser og bestilling se www.ps-forlag.dk

Type
Internet

Forlag
PS Forlag

"Gr@mmatikrytteren" kan ses i sammenhæng med de øvrige materialer på "Opg@vehylden". Hver måned kommer der nye opgaver inden for en lang række fag og emner. Hvis skolen er abonnent, kan læreren anvende månedens opgaver til sin klasse. Skolen kan abonnere på alle typer opgaver, eller man kan vælge et fag eller emne ud. I "Gr@mmatikrytteren" gælder det dansk grammatik for 1. til cirka 5. klasse.

Artiklen fortsætter under banneret

Hver måned kommer der i "Gr@mmatikrytteren" en ny opgavesamling til 1., 2. og 3. klasse samt til mellemtrinnet. Opgaverne kopieres til eleverne. Til 3. klasse i februar måned er der valgt et overordnet tema, som en del af opgaverne handler om. Emnet er sagn, og det danner også udgangspunkt for de farvelagte tegninger til opgaverne. De grammatiske emner er udvalgt, så de passer til klassetrinnets læseplaner. Eleverne skal således blandt andet sætte bestemte ord i alfabetisk orden, de skal sætte punktum i et aftrykt sagn, og de skal rette navne til at starte med stort bogstav.

Jeg kan se det smarte i at få nye opgaver uden hele tiden at skulle købe hæfter. Til gengæld skal læreren kopiere opgaver til eleverne. Hvis de flotte tegninger skal komme til deres ret, skal man ofre farvekopier, og det vil blive voldsomt dyrt og er i hvert fald ikke miljørigtigt. Desuden virker de foreliggende opgaver meget traditionelle og rummer ikke de store muligheder for differentiering. Umiddelbart kan jeg ikke anbefale materialet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.242 andre er allerede tilmeldt