0   78

Indien i efterårsferien

Oplev sammen med fagfæller paladser, templer, tigre og skolebesøg med Folkeskolen og Albatros Travel 9.-17. oktober

Denne rejse går til nogle af Indiens mest dragende facetter. I det nordvestlige hjørne af Indien danner byerne Delhi, Jaipur og Agra en historisk og kulturel trekant. En eventyrlig verden af gamle forter, sydende basarer, smukke paladser og små intime landsbyer.

Rejsen i skolernes efterårsferie har også et besøg i Ramthambore National Park, hvor vi har en god chance for at opleve den indiske tiger.

Artiklen fortsætter under banneret

Derudover lægger vi vejen forbi Gwalior, der byder på et af Nordindiens største og mest velbevarede fortkomplekser. Og så skal vi selvfølgelig også se det berømte Taj Mahal i Agra, ligesom vi skal besøge en indisk skole.

Fakta om rejsen:

Rejseterminen er 9.-17. oktober.

Prisen per person i dobbeltværelse er 10.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse: 1.990 kroner.

Med i prisen:

Fly København-New Delhi tur/retur. Alle skatter og afgifter. Ind­kvartering på gode turist­klasse­hoteller. Helpension, dog uden drikkevarer. Dansk rejseleder og indiske lokalguider. Udflugtsprogram med alle transporter, udflugter og entréer.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS13.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.068 andre er allerede tilmeldt