På læserrejsen til Indien skal vi selvfølgelig besøge både en skole og det berømte Taj Mahal

Indien i efterårsferien

Oplev sammen med fagfæller paladser, templer, tigre og skolebesøg med Folkeskolen og Albatros Travel 9.-17. oktober

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Denne rejse går til nogle af Indiens mest dragende facetter. I det nordvestlige hjørne af Indien danner byerne Delhi, Jaipur og Agra en historisk og kulturel trekant. En eventyrlig verden af gamle forter, sydende basarer, smukke paladser og små intime landsbyer.

Rejsen i skolernes efterårsferie har også et besøg i Ramthambore National Park, hvor vi har en god chance for at opleve den indiske tiger.

Derudover lægger vi vejen forbi Gwalior, der byder på et af Nordindiens største og mest velbevarede fortkomplekser. Og så skal vi selvfølgelig også se det berømte Taj Mahal i Agra, ligesom vi skal besøge en indisk skole.

Fakta om rejsen:

Rejseterminen er 9.-17. oktober.

Prisen per person i dobbeltværelse er 10.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse: 1.990 kroner.

Med i prisen:

Fly København-New Delhi tur/retur. Alle skatter og afgifter. Ind­kvartering på gode turist­klasse­hoteller. Helpension, dog uden drikkevarer. Dansk rejseleder og indiske lokalguider. Udflugtsprogram med alle transporter, udflugter og entréer.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS13.