e-booking til DLF's rådgivning

Fra 1. december skal lærere, der ønsker rådgivning i psykisk arbejdsmiljø hos DLF, booke en tid via nettet. På dlf.org kan du læse mere om rådgivningen.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Indtil nu har det medlem, der søgte hjælp hos DLF's rådgivning om psykisk arbejdsmiljø, ringet til sekretariatet og aftalt en tid, men fremover kan det ske lettere elektronisk.

"Man har brug for stille og roligt at kunne bestille en tid, ligesom når man bestiller tid hos lægen", fortæller sagsbehandler i den psykiske rådgivning Henry Holm-Barreth.

"Det handler om at udnytte elektronikkens muligheder, og så er det arbejdsbesparende her i sekretariatet. Når medlemmet selv bestiller tid, frigiver det sekretærtid til andet arbejde".

På dlf.org under rådgivning kan man bestille tid til en samtale med en af konsulenterne. Denne samtale kan eventuelt betyde, at man bliver henvist til en psykolog. Hvis det sker skal følgende være opfyldt: Der skal være tale om arbejdsrelaterede problemer, man skal have undersøgt mulighederne for hjælp via sin arbejdsplads eller kommune, man skal have været medlem af DLF i mindst et år eller være overflyttet fra anden relevant faglig organisation, og man må ikke have modtaget psykologhjælp via DLF i de seneste to år.

Medlemmer af kreds 11 - København - skal stadig kontakte Københavns Lærerforening direkte på telefon 33223322.

 

Læs mere

Rådgivning om psykisk arbejdsmiljø