Debat

De råber i skoven

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Så kom det hjem, forliget, eller i hvert fald det meste af det, hvisker en børnehaveklasseleder i baggrunden - som sædvanlig.

Det er vel ikke så galt endda, eller hva'? Det er måske ikke lige så nemt at få rede på. Bare man dog var lige så klog, som nogle af de høje herrer og damer, de vidste jo selvfølgelig lige med det samme, om det var godt eller skidt, det der forlig, eller også vidste de det på forhånd, eller hva'?

Narhhjj, vi må nok hellere læse lidt på det og tænke os lidt om, inden vi bestemmer os. Det er vel derfor, vi ikke stemte i går.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Andreas Elkjær

tillidsrepræsentant

Gilleleje Skole

Efterskrift: Nå ja, jeg tror sgutte, vi truer med at melde os kollektivt ud lige med det første, i hvert fald ikke før påske!