Frederiksberg Kommune
0   260

Folkeskolen må ikke 
blive udvandet

Lærer Mads Kyrsting stiller op i DLF's kampagne, fordi den forhåbentlig kan forandre noget. Han er interesseret i, at folkeskolen bliver det primære skolevalg for alle og den absolut bedste institution med den bedste undervisning.

»Jeg er rigtig glad for, at DLF laver en kampagne, der tager udgangspunkt i os lærere, der står ude på skolerne dagligt og knokler for at lave den bedste undervisning«, siger Mads Kyrsting, der har været lærer i ti år.

Artiklen fortsætter under banneret

Han arbejder på Ny Hollænderskolen på Frederiksberg, og han er enig i de fire områder, som kampagnen sætter lys på. At færre elever i klassen forbedrer elevernes læring, at eleverne har ret til en lærer, der er uddannet i faget, at de har ret til at få mindst det vejledende timetal, og at der er plads til alle i undervisningen.

»Forskningen viser, at eleverne lærer mere, hvis lærerne er fagligt kompetente. Det gælder både deres fag, det pædagogiske arbejde og den didaktiske forståelse. Det betyder alt«, mener Mads Kyrsting.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ