Debat
0   208

Kunsten stiger

På min postkasse står der 'Reklamer, nej tak'. Det plejer at blive respekteret.

Hvorfor skal mit fagblad (Folkeskolen nummer 8) være 'konvolut' for en reklame for Aktuelt? Har min fagforening tilknytningtil Socialdemokratiet - eller hvad? Bliver det næste, der ligger inde i Folkeskolen, en Bilka- eller Toyota-reklame? Forklaring udbedes!

Artiklen fortsætter under banneret

Birthe Blom

Vejle

Svar

Folkeskolen sælger annonceplads på almindelige forretningsvilkår. I vores betingelser står der, at annoncerne ikke må indeholde religiøs eller politisk propaganda, der må ikke reklameres for tobak og spiritus, og annoncerne må ikke være sexistiske.

Annonceintægterne betyder, at der ikke bruges én eneste kontingentkrone til at producere medlemsbladet.

Thorkild Thejsen

chefredaktør


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen