0   161

Ny på redaktionen

Den 1. marts begyndte Dorte Skovgaard ­Wihre som journalist på fagbladet Folkeskolen og månedsmagasinet Undervisere, hvor hun er ansat som vikar for Maria Becher Trier, som har barselsorlov.

Dorte Wihre har det seneste halve år arbejdet som freelancer - blandt andet for Folkeskolen. Inden da var hun ansat i organisationen Handel, Transport og Service, HTS, for at etablere et nyt blad. Fra 2003 til 2006 arbejdede Dorte Wihre i Danmarks Lærerforenings informationsafdeling efter to år i hovedorganisationen FTF, hvor hun redigerede medlemsbladet.

Artiklen fortsætter under banneret

Dorte Skovgaard Wihre blev uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1987 og arbejdede derefter i 15 år på Berlingske Tidende, hvor hun skrev om ledelse og personaleforhold, arbejdsmarkedspolitik og overenskomster.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen