Ny på redaktionen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 1. marts begyndte Dorte Skovgaard ­Wihre som journalist på fagbladet Folkeskolen og månedsmagasinet Undervisere, hvor hun er ansat som vikar for Maria Becher Trier, som har barselsorlov.

Dorte Wihre har det seneste halve år arbejdet som freelancer - blandt andet for Folkeskolen. Inden da var hun ansat i organisationen Handel, Transport og Service, HTS, for at etablere et nyt blad. Fra 2003 til 2006 arbejdede Dorte Wihre i Danmarks Lærerforenings informationsafdeling efter to år i hovedorganisationen FTF, hvor hun redigerede medlemsbladet.

Dorte Skovgaard Wihre blev uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1987 og arbejdede derefter i 15 år på Berlingske Tidende, hvor hun skrev om ledelse og personaleforhold, arbejdsmarkedspolitik og overenskomster.