Lærerliv
0   336

Regitze Flannov

Regitze Flannov er 42 år og bor på Vesterbro.

Uddannelse: Læreruddannet fra Københavns Dag- og Aftenseminarium i 1989 med linjefagene musik og religion.

Artiklen fortsætter under banneret

Arbejdsplads: Fjordkredsens (DLF-kreds 37) kontor i Frederikssund.

Familie: Gift med Kaj, der arbejder i en helt anden branche - en kreditforening.

Regitze Flannov startede som årsvikar i en 10. klasse i Ølstykke og på en efterskole, før hun fik arbejde på Åbjergskolen i Frederikssund. Her blev hun efter nogle år valgt som tillidsrepræsentant og kom ad den vej ind i kredsarbejdet, og i 1999 blev hun valgt som næstformand i kredsen. Kredsformand Vivi Hansen sidder også i DLF's hovedstyrelse, og i kredsstyrelsen er de glade for på den måde at være tæt på beslutningerne. Og for Regitze Flannov har det betydet, at hun i høj grad har fået mulighed for at være en ligeværdig del af ledelsen i kredsen.

Mit arbejde lige nu:

Det er overenskomsten, der fylder, og jeg har nøgternt vurderet, hvor bolden landede i forhold til de krav, KL havde, og dem, vi havde, og der synes jeg, det er et rigtig fornuftigt resultat. Der er utrolig mange af de principper, vi satte op for vores lokale arbejdstidsaftale, i den principskitse, der ligger - nogle steder kan jeg endda genkende formuleringerne.

Mit arbejde om fem år:

Jeg regner med, at jeg stadig er en del af ledelsen i kreds 37 - og at vi har været med til at opnå, at skolerne fra de tre gamle kommuner er blevet ét skolevæsen.

Efteruddannelse:

DLF har nogle gode uddannelsestilbud - senest har jeg været på et kursus i sagsbehandling. Jeg er med i en brugergruppe, der skal være med til at sikre, at der hele tiden er kurser, der passer til behovet, også hos mere erfarne valgte og ansatte.

Ting, som er vigtige for mig:

1. Vi elsker rejser og hav hjemme hos os - snorklen har jeg blandt andet brugt på et koralrev i Rødehavet.

2. Når jeg er hjemme, er jeg en rigtig selskabsløve, der arrangerer udflugter og fester og skal have familie og venner omkring mig. Jeg har ikke selv børn, men vi har alligevel huset fuldt - her er det min søster og hendes børn og min mands børn.

3. En af mine yndlingsfilm er »Livet er smukt« - men jeg er lidt af en drengepige, for jeg er også til Tarantino og actionfilm. Og jeg er med i en teaterklub, hvor vi ser både nogle af de »sikre« og mere eksperimenterende stykker.

4. Når jeg er rigtig træt, ser jeg fjernsyn - jeg elsker serier og har blandt andet »Matador« og »Sex and the City« på dvd - dem kan jeg se i timevis.

5. Jeg rejser aldrig, når der er jazzfestival i København - de seneste ti år tror jeg ikke, jeg har købt anden musik end jazz - for eksempel danske Ibrahim Electric.

6. Den bedste og vigtigste del af jobbet er møder med medlemmerne, og ved kredskontoret har Regitze en cykel stående, som hun bruger, når hun kører til møder på skolerne i Frederikssund og på rådhuset.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ