Anmeldelse Børnehaveklasse
0   392

Lige til at bruge

... og med fantastiske illustrationer oveni.

SnakkePakker

Fakta


Titel
SnakkePakker

Forfatter
Lotte Salling, Bente Bruun, Bodil Knutz

Illustrator
Marie Zeuthen Andersen, Lene Sørensen

ISBN
9788772817262

Pris
600

Sider
202

Forlag
Dafolo

"’SnakkePakker' er en samling færdige ’ordpakker’ med sjove remser, tegneaktiviteter og forslag til sange og bøger om 46 forskellige emner". Sådan præsenterer forfatterne selv materialet, og sætningen indfanger både ideen med og indholdet i materialet. Det handler om sprogstimulering. Målgruppen er toethalvt-seksårige børn og deres voksne, hjemme eller i institutionerne.

Artiklen fortsætter under banneret

I bogens forord redegør forfatterne kort og overskueligt for centrale begreber, metoder til og begrundelser for sprogstimulering, og samme sted er der henvist til en hjemmeside, www.snakkepakker.dk, hvor man kan finde supplerende aktiviteter og materialer.

Det kræver ikke den store teoretiske indsigt at anvende materialet, som er spækket med praktiske aktivitetsforslag – lige til at gå til.

Illustrationerne i bogen fortjener en særlig omtale. De er farverige, skæve og fantasifulde og kalder virkelig på min opmærksomhed. Jeg kan lige forestille mig, hvordan børnenes opmærksomhed og rettethed også kan indfanges af illustrationerne, og med afsæt i aktivitetsforslagene er der basis for et udbytterigt og sprogstimulerende samvær mellem børn og voksne.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
713 andre er allerede tilmeldt

Netværket Dansk som andetsprog er for alle, som underviser i dansk som andetsprog eller har interesse for undervisning af flersprogede elever og nyankomne.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
868 andre er allerede tilmeldt