Lærer til lærer
0   464

Sidste chance for at søge penge til initiativer om Uddannelse for Bæredygtig Udvikling

Der er frist den 1. oktober for ansøgninger til den pulje, som Ministeriet for Børn og Undervisning har bevilget.

Puljen er målrettet initiativer på alle niveauer fra daginstitutioner over grundskole til ungdoms- og arbejdsmarkedsuddannelser. Et væsentligt element er, at resultaterne af projekterne skal formidles til inspiration for andre.

Uddannelse for Bæredygtig Udvikling er aktiviteter, der styrker forståelsen, færdighederne og handlekompetencen i forhold til den bæredygtige udvikling, vi alle ønsker i samfundet.

”Det er regeringens mål, at Danmark skal være et grønt samfund og førende inden for bæredygtig innovation. Det mål kræver en langsigtet strategi, og derfor er det vigtigt at få hele uddannelsessystemet med på at tænke i grønne og bæredygtige baner,” siger børne- og undervisningsminister Christine Antorini.

”Vi skal sammen skabe en ny grøn generation. Den grønne generation skal opbygge kompetencer inden for bæredygtighed og miljø, så den kan være med til at bygge fremtidens grønne samfund,” siger ministeren.

Ministeriet for Børn og Undervisning financierer puljen og Dansk Naturvidenskabsformidling administrer den. Der uddeles portioner af op til 15.000 kroner. Ansøgningsfristen er den 1. oktober 2012.

Læs mere om puljen, hvem, der kan søge og retningslinjer her: www.formidling.dk/UBU.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Dansk Naturvidenskabsformidling:
Projektchef Lene Friis: lf@formidling.dk, telefon direkte 25 54 43 32
Konsulent Ea Eskildsen: ee@formidling.dk, telefon direkte 60 15 91 61

Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
702 andre er allerede tilmeldt