Lilly Andersen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Onsdag formiddag den 15. august gik flaget på halv på Kølkær Skole. Lilly var død efter kort tids kræftsygdom, kun 59 år. Lilly havde været ansat 36 år på skolen, og vi kollegaer blev dybt berørt. Lilly kæmpede til det sidste og håbede på, at det nok skulle gå. Selvom hun var afkræftet, deltog hun i sidste skoledag inden sommerferien, hvor hun tydeligvis nød at være med og høre børnene synge. Lilly var en fantastisk dygtig lærer, havde store forventninger til sine elever og formåede at få dem til at yde en ekstra indsats. Hun underviste navnlig eksamensklasserne i engelsk og tysk. De sidste år var hun skolens it-ekspert og superbruger, en opgave, hun, som alt andet, løste med engagement og ildhu.

Lilly var en utrolig trofast, pligtopfyldende og meget omsorgsfuld kollega, altid parat med en hjælpende hånd.

Skolen er meget tom uden Lilly, og vi savner hende. Hun døde alt for tidligt, men lever videre i vores tanker.

På hjemmefronten var hun samlingspunkt for familielivet med mand, børn og børnebørn.

Nu går vore følelser og tanker til Lasse, der sammen med børnene i denne svære situation helt sikkert vil finde støtte i det stærke familiesammenhold, som Lilly og han opbyggede i deres ægteskab.

Æret være Lillys minde.

Powered by Labrador CMS