0   65

Stigninger, som mange lærere aldrig har prøvet at få

Overenskomstresultatet giver lønstigninger til alle, og 75 procent af dem kommer i løbet af de første to år.

Lønnen vil i perioden mindst stige med mellem cirka 2.700 og 3.900 kroner om måneden, alt afhængig af hvilket løntrin du står på. De, der får mindst, er med de ekstra to løntrin efter 12 års ansættelse sikret lønstigninger i næste overenskomstperiode og årene fremover.

Artiklen fortsætter under banneret

Alle medlemmer vil få en reallønsfremgang, når vi sammenligner med økonomernes forventning til inflation, og alt tyder på, at vi får en større lønudvikling end på det private arbejdsmarked.

Vi får desværre ikke en ny centralt aftalt arbejdstidsaftale. Men arbejdsgivernes krav om at komme af med alle centrale aftaler og give forskellig forberedelsestid til forskellige fag og klassetrin er afvist. Den nuværende aftale gælder, hvis der ikke kan indgås en professionsaftale ved de lokale forhandlinger, der skal i gang i alle kommuner. Nye aftaler bliver kun til noget, hvis de er bedre end dem, vi har.

En konflikt vil komme til at handle om de lavestlønnedes forhold og ikke om mere i løn til lærerne. Et politisk indgreb vil med stor sandsynlighed kunne føre til et dårligere resultat.

Det handler om sikre resultater. Stem ja!


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.265 andre er allerede tilmeldt